14 Ιουνίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Χρήστος Γεωργίου: «Επιμένουμε στη Στερεά Ελλάδα της προόδου, της ανάπτυξης και της συνεργασίας»

Φίλες και φίλοι,

Από τον Απρίλιο του 2008 παρέχω τις ιατρικές μου υπηρεσίες στον Νομό ως Ιατρός, Χειρουργός του Νοσοκομείου της Λαμίας και ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας. Ουδέποτε τα χρόνια αυτά σταμάτησα να διακονώ την υγεία, πάντοτε με εντιμότητα, ειλικρίνεια και υπομονή.

Με πίστη στις αυτοδιοικητικές αξίες και αρχές και με την πεποίθηση, πως η περιφερειακή διοίκηση μπορεί να αποτελέσει εργαλείο και προϋπόθεση για μια αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη στην Στερεά Ελλάδα και στην Φθιώτιδα, σας καλώ να συστρατευτούμε σε έναν κοινό αγώνα που θα στοχεύει σε μια Φθιώτιδα πιο δυνατή, πιο ανθρώπινη, πιο ευημερούσα, με ευκαιρίες και θέσεις εργασίας για τους πολίτες της, ανταγωνιστική και έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του σήμερα.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια συμπορευόμαστε και στηρίζουμε τον Φάνη Σπανό ως τη μόνη αξιόπιστη και ικανή επιλογή για τη Στερεά, αλλά και ως εγγυητή προόδου και ευημερίας για την Φθιώτιδα.

Σας ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας στις περιφερειακές εκλογές της 8 ης Οκτώβρη 2023 και να μας δώσετε τη δύναμη και την ευκαιρία να εργαστούμε και να προσφέρουμε έργο ανάπτυξης σε έναν τόπο με τόσες δυνατότητες και προοπτικές.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο