23 Απριλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Νέος πρόεδρος ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας ο Νίκος Σουλιώτης- Τι δήλωσε στο ΛΑΜΙΑ FM-1 96.2

Μετά από μαραθώνιο συζητήσεων και διαβουλεύσεων,συζήτηση ακόμη και για μοίρασμα θητείας προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των ενδιαφερομένων,νέος πρόεδρος στην Ένωση των Δήμων της Στερεάς αναδείχθηκε ο ως τώρα πρόεδρος Νίκος Σουλιώτης.

Στην σημερινή διαδικασία που συγκάλεσε η πλειοψηφούσα των πρόσφατων εκλογών Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, φάνηκε ότι το παρασκήνιο των τελευταίων ωρών ήταν έντονο.

Τα νέα δεδομένα από το βράδυ της Κυριακής ήταν ότι ο δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος παρά το γεγονός ότι θεωρούνταν σίγουρος για την ΠΕΔ ,τελικά δεν θα διεκδικούσε την προεδρεία.

Υποψηφιότητα επίσης για την θέση του προέδρου δεν έθεσε ούτε ο δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας, ο οποίος όμως πήρε την θέση του αντιπροέδρου επικρατώντας της δημάρχου Αμφίκλειας Ελάτειας στην μυστική ψηφοφορίας.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ και επικεφαλής της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης τόσο κατά την τοποθέτηση του στο πλαίσιο της συνεδρίασης όσο και στο δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1 96.2 έκανε λόγω για υπέρβαση των δημάρχων να στηρίξουν με 19 ψήφους υπέρ και ένα λευκό την δική του υποψηφιότητα.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία για εναλλαγή στην προεδρία με τον δήμαρχο Τανάγρας όπως ψιθυρίζονταν μέχρι σήμερα το πρωί αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι «ουδείς αναντικατάστατος και αν κάποιος θέλει μπορεί να διεκδικήσει ή και ο ίδιος ο κύριος Σουλιώτης μπορεί να αποχωρήσει».

Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ με 20 ψήφους εκλέχθηκε ο Μπάμπης Κώσταρος, ενώ στην εκτελεστική ο Γιάννης Ρούλιας και ο Ανδρέας Χατζησταμάτης.

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο