13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

«Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Λαμίας» – Παρουσιάσθηκε και παραδόθηκε η ψηφιακή πλατφόρμα “Lamia Open”

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 παρουσιάσθηκε και παραδόθηκε η ψηφιακή πλατφόρμα ‘’LamiaOpen’’, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Η συγκεκριμένη διαδικτυακή εφαρμογή αποτελεί ένα από τα υποέργα της Πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Λαμίας», με Δικαιούχο το Δήμο Λαμιέων και Συνδικαιούχο το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Ο κ. Δημήτρης Χριστοδουλάκης, Διευθυντής Τμήματος Σχεδιασμού & Ανάπτυξης της εταιρίας PUBLICOTA, παρέδωσε & παρουσίασε την ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία έχει στόχο την προβολή και παροχή υπηρεσιών στις επιχειρήσεις και τους επισκέπτες του Ανοικτού κέντρου εμπορίου.

Η παράδοση-παρουσίαση έγινε παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Αθανάσιου Κυρίτση, του Αντιπροέδρου κ. Παναγιώτη Αρβανίτη, των στελεχών του ΑΚΕ Λαμίας Αποστόλου Μαρία και Τσέλλου Σοφία, μελών του ΔΣ και των ωφελούμενων επιχειρήσεων της περιοχής παρέμβασης.

Η ψηφιακή πλατφόρμα “LamiaOpen” θα περιλαμβάνει web site και Mobile Application, την οποία θα χρησιμοποιούν οι καταναλωτές προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε προσφορές, κουπόνια, και λοιπές προωθητικές ενέργειες.

Η πλατφόρμα προώθησης θα ενισχύσει την ταυτότητα της εμπορικής περιοχής, θα αυξήσει την προβολή των καταστημάτων σε κατοίκους και επισκέπτες και αναμένεται να αυξήσει την επισκεψιμότητα των καταστημάτων της περιοχής.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο