13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: Παιδιά, δε χώρισα, με περιμένει στην Αθήνα

Οι πρώην παίκτες του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας, όλο το προηγοήμενο διάστημα απολάμβαναν τις διακοπές τους και ανέβαζαν συχνά στα social media φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφτηκαν.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, η Βρισηίδα Ανδριώτου έλαβε πολλές ερωτήσεις στα social media για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται στη Χαλκιδική, μακριά από τον Σπύρο Μαρτίκα, και έτσι οι διαδικτυακοί της φίλοι αναρωτιούνται αν έχουν χωρίσει.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλησε να απαντήσει με βίντεο στο Tik Tok αναφορικά με τον Σπύρο Μαρτίκα και τη σχέση τους.

Στην ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο TikTok, η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρει: «Έχω πάρα πολλές τέτοιες ερωτήσεις. Θα απαντήσω μία και καλή σε βίντεο.

Παιδιά, δε χώρισα από τον Σπύρο. Έχω έρθει εδώ στη Χαλκιδική στο εξοχικό για να δω την οικογένειά μου, να κάνω μπάνια και να ξεκουραστώ.

Ο Σπύρος μου με περιμένει στην Αθήνα που έχει το φαρμακείο του και δουλεύει, γιατί η αδελφή του πρέπει να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί επιτέλους.

Ο Σπύρος έλειπε τόσους μήνες και γι’ αυτό έχει μείνει τώρα τον Αύγουστο στο φαρμακείο. Λείπω περίπου δύο εβδομάδες αλλά ήθελα κι εγώ να ξεκουραστώ».

«Θύμωσε που έχω φύγει τόσες ημέρες και δεν θα ξαναφύγω», προσθέτει η Βρισηίδα Ανδριώτου.

πηγη : newsit.gr

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο