22 Μαΐου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Βόλος: Γεμάτη η Ψυχιατρική Κλινική της πόλης – 45χρονος με σχιζοφρένεια κρατείται στο ΑΤ

Αναμένεται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου την Δευτέρα καθώς δεν υπάρχει κενό κρεβάτι στην Ψυχιατρική Κλινική

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 45χρονος που τις τελευταίες μέρες, επιτέθηκε διαδοχικά σε τρεις γυναίκες στο Βόλο. Ο άνδρας που χρίζει ψυχιατρικής υποστήριξης κυκλοφορεί με το ποδήλατό του στο δρόμο κρατώντας ένα κοντάρι, είναι κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.

Από την Εισαγγελία δόθηκε εντολή για ακούσιο εγκλεισμό και εξέταση του κοινωνικού του περιβάλλοντος , ενώ όπως έγινε γνωστό πάσχει από σχιζοφρένεια και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν στην ψυχιατρική του Νοσοκομείου του Βόλου. Εφόσον δεν ακολουθεί την αγωγή του γίνεται επικίνδυνος για τους άλλους αλλά μπορεί να γίνει επικίνδυνος και για τον εαυτό του.

Αναμένεται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου την Δευτέρα καθώς δεν υπάρχει κενό κρεβάτι στην Ψυχιατρική Κλινική. Ο 45χρονος έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχει παρακολουθηθεί από τους γιατρούς γιατί δεν τηρήθηκε το πρόγραμμα επισκέψεων και φαίνεται πως έχει εγκαταλείψει την αγωγή του, σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο.

Στην Εισαγγελία έγινε γνωστή μια επώνυμη καταγγελία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία τρεις γυναίκες.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 19 Μαΐου 2024 / 0 Comments