13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Γιάννης Σαρακιώτης: «Συνεχίζουμε μαζί, με εντιμότητα, σοβαρότητα και αξιοπιστία»

Σε δήλωση προέβη ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης μετά και την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.

Στη δήλωσή του ο Βουλευτής Φθιώτιδας αναφέρει:

«Αδιαμφισβήτητα το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου ήταν ιδιαίτερα αρνητικό για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, γεγονός που θα αποτιμηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα από τα συλλογικά μας όργανα.

Αυτή την ώρα και εν όψει ενός δεύτερου εκλογικού κύκλου οφείλουμε να εργαστούμε συλλογικά προς την κατεύθυνση της ανασύνταξης των δυνάμεων μας στη χώρα και τη Φθιώτιδα, προκειμένου η προοδευτική και δημοκρατική παράταξη να αποτελέσει ένα ισχυρό ανάχωμα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Οφείλουμε, όλοι, σεβόμενοι την ψήφο των πολιτών που μας στήριξαν αλλά και αυτών που προσδοκούν στην οικοδόμηση μίας πειστικής εναλλακτικής προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ούτως ώστε να αντιτάξουμε μία φερέγγυα και αξιόπιστη δημοκρατική φωνή στις επερχόμενες εκλογές.

Σε ό,τι με αφορά, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες ψηφοφόρους της Φθιώτιδας, που με τίμησαν σε αυτές τις εκλογές, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εμπιστοσύνη η οποία ισοδυναμεί με ύψιστη τιμή και ευθύνη, της οποίας θα προσπαθήσω εκ νέου να φανώ αντάξιος. Εργαζόμενος προς την κατεύθυνση της υπεράσπισης του συλλογικού κοινωνικού συμφέροντος, της προώθησης των στρατηγικής σημασίας προτεραιοτήτων της περιοχής μας και της διεκδίκησης μίας καλύτερης προοπτικής για αυτή.

Με την ίδια ένταση, θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την υπεράσπιση και την ενίσχυση του κεφαλαίου αξιοπιστίας και φερεγγυότητας που οφείλει να διέπει τη σχέση της πολιτικής με τους πολίτες. Με σεβασμό στην εκάστοτε επιλογή τους, με εντιμότητα και σοβαρότητα, που συνάδει με το συλλογικό αξιακό φορτίο της Φθιώτιδας, με τον ρεαλισμό και τη σοβαρότητα που επιβάλλει η διαχείριση των σύγχρονων προκλήσεων της εποχής μας.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ ιδιαιτέρως τους συνυποψήφιούς μου στη Φθιώτιδα για τον προεκλογικό αγώνα που καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί δώσαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καθώς και να ευχαριστήσω τους φίλους, τους συνεργάτες και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην κοινή μας προσπάθεια. Συνεχίζουμε μαζί

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο