24 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς έφτασε με την αδερφή του στα δικαστήρια – Το… αμαρτωλό σπίτι στη Μύκονο

Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια Μαζωνάκη, με ένα ακίνητο στη Μύκονο να είναι ο λόγος που τα αδέρφια, Γιώργος και Βάσω, οδηγούνται στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με το MEGA, το ακίνητο βρίσκεται στη Χώρα της Μυκόνου. Την εκμετάλλευσή του είχε μια εταιρεία στην οποία υπήρχε ως μέτοχος ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ωστόσο, λίγο αργότερα, εν αγνοία του τραγουδιστή, το σπίτι μεταβιβάστηκε σε άλλη εταιρεία στην οποία δεν υπήρχε καν ως μέτοχος! Κάπως έτσι, το πανάκριβο ακίνητο στη Μύκονο πέρασε εξ ολοκλήρου στα χέρια της αδερφής του μέσα σε μόλις λίγες ώρες!

Ο τραγουδιστής κατάλαβε τι έχει συμβεί όταν ζήτησε να δει τι έχει στην άκρη, παίρνοντας την απόφαση να σταματήσει τις περιοδείες σε ΗΠΑ και Καναδά. Στενός φίλος του τραγουδιστή «σπάει» τη σιωπή του για την Βάσω.

Νέες πληροφορίες για την διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του Βάσω έδωσε σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 στενός φίλος του τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το χρονικό της ρήξης στις σχέσεις τους. «Εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση. Είχε συμβεί κάτι παρόμοιο προ δεκαετίας, αλλά τώρα είναι πιο βαρύ. Σε άλλο σημείο ο φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη επεσήμανε: «Για να φτάσει σε αυτό το σημείο ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πάρα πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί μια λύση, έχει σίγουρα αποδείξει ότι δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή. «Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε.

Ο σκοπός ήταν να τον πείσει να έχει εκείνη τη διαχείριση.» «Ήταν πολύ στενοχωρημένος, γιατί είχε οικονομικό πρόβλημα για το οποίο δεν ευθύνεται αυτός. Χάθηκαν τα χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του.», ανέφερε σε άλλο σημείο. «Εγώ μεσολάβησα για να τα βρουν, γιατί είναι οικογένεια και όταν ξαναέγινε, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.», συμπλήρωσε.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο