23 Απριλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Γ. Σαρακιώτης (ΛΑΜΙΑ FM-1 96.2): «Στηρίξτε τους κτηνοτρόφους – Μαραζώνει ο Μώλος με την αδρανοποίηση της γραμμής» (Βίντεο)

Την υπερβολική αύξηση του κόστους παραγωγής για τους κτηνοτρόφους της Φθιώτιδας και ολόκληρης της χώρας, επισημαίνει με ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξη, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης.

Επισημαίνεται ότι το κόστος της κτηνοτροφικής παραγωγής έχει αυξηθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες, με την άνοδο των τιμών του καλαμποκιού και της σόγιας να αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα για τους κτηνοτρόφους.

Ζητά μέσω του ΛΑΜΙΑ FΜ-1, την άμεση παρέμβαση για την οικονομική στήριξη των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων της χώρας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της Φθιώτιδας.

Παράλληλα, ο κ. Σαρακιώτης αναφέρθηκε και στο θέμα του σιδηροδρομικού σταθμού του Μώλου κάνοντας λόγο για υποβάθμιση και προσθέτοντας πως παραμένει πλήρως αδρανοποιημένος στερώντας μία ακόμη δυνατότητα ανάδειξης πτυχών της αναπτυξιακής δυναμικής της περιοχής.

Τέλος, βάσιμους χαρακτήρισε τους φόβους των καθηγητών για τις οργανικές θέσεις «και είναι ένα θέμα το οποίο παρακολουθώ στενά,» τόνισε, ερωτηθείς για το θέμα ο  Γιάννης Σαρακιώτης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του διαλόγου όλων των πλευρών.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συζήτηση, στο LamiaFM1.gr:

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο