13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Δομοκός: Συμβάσεις για έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών

Ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, έχοντας πάντα ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των Δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου μας, υπέγραψε με τις Αναδόχους εταιρίες τις συμβάσεις για την υλοποίηση των παρακάτω έργων :

  1. την σύμβαση με την Ανάδοχο εταιρεία για την «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 496.989,47 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%) στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στον Άξονα Προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων». Το έργο αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Δομοκού και πιο συγκεκριμένα: α). το κλειστό γυμναστήριο του Δομοκού, β).το γήπεδο ποδοσφαίρου του Δομοκού και γ). το γήπεδο ποδοσφαίρου της Τ.Κ. Νέου Μοναστηρίου του Δήμου Δομοκού, έχοντας ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού.
  2. την σύμβαση με την Ανάδοχο εταιρεία για την «Προμήθεια οκτώ (8) Ηλεκτροκίνητων οχημάτων – Υποδομές ηλεκτροκίνησης – Ηλεκτρικά οχήματα – Σταθμοί φόρτισης του Δήμου Δομοκού» συνολικού προϋπολογισμού 1.254.880,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%) στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ-12 του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.  
  3. την σύμβαση με την Ανάδοχο εταιρεία για την «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 818.829,36 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%). Το έργο αφορά την διαμόρφωση των πεζοδρομίων στοχεύοντας στην βελτίωση της ομαλής κυκλοφορίας των πεζών επί της κεντρικής οδού Δημοκρατίας στο κέντρο του Δομοκού και την διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας Δομοκού. 
  4. την σύμβαση με την Ανάδοχο εταιρεία για την «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 310.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%). Με την εκτέλεση των προβλεπόμενων εργασιών του έργου θα γίνουν παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης του υφιστάμενου οδικού δικτύου του Δήμου Δομοκού, ώστε να ικανοποιούνται οι απαραίτητες συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών. 
  5. την συμπληρωματική σύμβαση με την Ανάδοχο εταιρεία για την «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΝΤΑΣΙΑΣ – ΦΥΛΙΑΔΩΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ» προϋπολογισμού 148.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), ποσό το οποίο εξασφαλίστηκε μετά από ενέργειες του Δημάρχου.

Ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Χαράλαμπος Λιόλιος έχοντας θέσει ως προτεραιότητα – από την πρώτη στιγμή της θητείας του – την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των Δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου μας, συνεχίζει μαζί με όλους τους συνεργάτες του και τους υπηρεσιακούς παράγοντες να διεκδικεί και να υλοποιεί έργα και μελέτες προς όφελος όλων των συνδημοτών μας.

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο