14 Ιουνίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Εσπερος Λαμίας: Ματσάρα έγινε στην Λευκάδα

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι 45 λεπτών, ο Έσπερος Λαμίας κατόρθωσε να αλώσει την Λευκάδα και την έδρα της τοπικής Δόξας με 94-84 στην παράταση σε ένα ματς με έντονες στιγμές από τα Playoffs!

Μάλιστα, η ομάδα της Λαμίας έκανε την ίδια στιγμή και το 2/2 για φέτος κόντρα στον εν λόγω αντίπαλό της και ακόμα και αν δεν τον πετύχει τελικά στα Playoffs που έπονται σε μερικές εβδομάδες έδειξε τα δόντια της προς πάσα κατεύθυνση. Από την άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα ένα ντέρμπι από μια ομάδα της πρώτης τριάδας με την υπόθεση ανόδου να δυσκολεύει αρκετά -αν και σε μια πιθανή σειρά με τον Βίκο η σειρά θα είναι στο 1-1 μεταξύ τους.

Αυτό είναι άλλωστε και το πλέον πιθανό σενάριο, καθότι αφενός η Δόξα δεν πρέπει να χάσει πάνω από 33 πόντους από τον Φίλιππο Βέροιας (εκτός έδρας) την τελευταία αγωνιστική για να καταλάβει την 4η θέση και μαθηματικά και αφετέρου ο Έσπερος Λαμίας είναι πολύ πιθανόν να κερδίσει τον Βίκο Ιωαννίνων (εντός έδρας) με 31+ πόντους για να σπάσει την ήττα του στον πρώτο αγώνα τους και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο