23 Απριλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Εύβοια: Σοβαρή καταγγελία για το ΠΑΣΟΚ – «Έστησαν ποιος θα βγει βουλευτής»

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Θανάσης Τάρτης, υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας, έκανε λόγο για παράβαση κάθε ηθικού κανόνα εκ μέρους του κομματικού μηχανισμού μέσω μιας ιδιαιτέρως αιχμηρής τοποθέτησής του σε ανάρτηση σ

Για στημένα αποτελέσματων στις εκλογές 2023 στην Εύβοια κάνει λόγο μιλώντας στο evima.gr, ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής , ποινικολόγος Θανάσης Τάρτης ο οποίος και δεν κατάφερε εκλεγεί βουλευτής.

«Έδιναν γραμμή από το κόμμα να βγει η Καζάνη. Ο Ανδρουλακης έδωσε γραμμή σε όλες τις τοπικές οργανώσεις στην Εύβοια να στηρίξουν την Καζάνη», υποστηρίζει.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος καλούσε τις τοπικές οργανώσεις και έλεγε πως «αν δεν βγει η Καζάνη θα σας τελειώσω όλους πολιτικά»

«Αν κάποιον έκλεψαν από αυτή την ιστορία αυτός είναι ο Αλέξανδρος Θεοδώρου, αν δεν έκαναν όλο αυτό ενδεχόμενος να ηταν αυτός βουλευτής» εκτιμά.

«Η συγκεκριμένη κυρία ηταν άφαντη σε όλο τον προεκλογικό αγώνα, δεν έκανε ούτε μια ομιλία, εγώ δεν είπα να βγει να κάνει πασαρέλα για να μας πει ποσό καλά κάνει το τεστ Παπανικολάου ως γυναικολόγος. Ήταν απών γιατί τον προεκλογικό της αγώνα τον έκαναν άλλοι» συνόψισε.

 

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Θανάσης Τάρτης, έκανε λόγο για παράβαση κάθε ηθικού κανόνα εκ μέρους του κομματικού μηχανισμού μέσω μιας ιδιαιτέρως αιχμηρής τοποθέτησής του σε ανάρτηση στο Facebook.

O κος Τάρτης δήλωσε πως «δυστυχώς, ο κομματικός μηχανισμός, κατά παράβαση κάθε ηθικού κανόνα, συντάχθηκε όπως διαφαινόταν με συγκεκριμένη υποψήφια η οποία κέρδισε τις εκλογές», σχολιάζοντας την εκλογή της Κατερίνας Καζάνη, εκφράζοντας σε κάθε περίπτωση τα συγχαρητήρια του.

«Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι. Το αποτέλεσμα των εκλογών σε προσωπικό επίπεδο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αν και σε επίπεδο νομού το ΠΑΣΟΚ αύξησε σημαντικά τα ποσοστά του» είπε μεταξύ άλλων ευχαριστώντας όλους όσοι τον ψήφισαν.
«Ο κομματικός μηχανισμός κατάφερε και τον δεύτερο του στόχο, ο οποίος είναι να μην υπάρχει βουλευτής μη ελεγχόμενος» πρόσθεσε πάντως.

«Ας είναι! Εγώ παραμένω όπως πάντα στρατιώτης του ΠΑΣΟΚ, απλά πλέον ο στόχος μου είναι να τον απελευθερώσω από ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε την διαφορά μεταξύ σοσιαλισμού και σοσιαλδημοκρατίας. Πάντα πιστός στις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη! Καλή λευτεριά!»
Evima.gr
Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο