24 Μαΐου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Η Αργυρώ Καραφέρη στον ΛΑΜΙΑ FM-1: Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουμε στους νέους και άφθαρτους (συνέντευξη)

Στο κεντρικό δελτιο ειδήσεων του Λαμία FM-1 96,2 ενόψει των διαδικασιών για τις Ευρωεκλογές,μίλησε η συντονίστρια της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα Αργυρώ Καραφέρη.

Εξέφρασε την ικανοποίησή της για την προκριματική διαδικασία, μίλησε για τον επιλεγέντα για υποψήφιο Ευρωβουλευτή Νάσο Παπαργυρόπουλο και εκφράστηκε θετικά για την πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά ΠαπαΙωάννου να συνατηθεί και να συζητήσει την καλύτερη προετοιμασία των εκλογών με όλα τα κόμματα.

Είχε ανταπόκριση η διαδικασία των προκριματικών, τόνισε χαρακτηριστικά και αναφερόμενη στον υποψήφιο που προκρίθηκε είπε: 
Νέο αφθαρτο πρόσωπο,νέο και στην πολιτική,ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.
Στην παρουσίαση που κάναμε φάνηκε η δυνατότητα ενός εκάστου.
Με επιχειρήματα και λόγο ο κος Παπαργυρόπουλος έπεισε πως αφού επαγγελματικά κατέκτησε κάποια πράγματα μπορεί να συνεχίσει και στην πολιτική.
Προτιμούμε ανθρώπους με ενσημα,με έκθεση στο κοινό με λόγο και επιχειρήματα και όχι απλά κομματικά παιδιά του σωλήνα ή απογόνους και συνέχεια τζακιών.
Με ενδιαφέρον περιμένουμε την Παρασκευή τον πρόεδρο να ανακοινώσει άλλα 5 ονόματα για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο.

Η πρόσκληση του Δημάρχου να μας καλέσει όλα τα κόμματα να συζητήσουμε τους όρους της προεκλογικής εκστρατείας είναι πολύ σωστή και δίκαιη, σημείωσε η κα Καραφέρη:

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 19 Μαΐου 2024 / 0 Comments