14 Ιουνίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Θλίψη στη Φθιώτιδα από τον θάνατο του Λουκά Καλύβα

Συνταξιούχος εργοδηγός τηςΔΕΗ,αυτοδιοικητικός, άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στον χώρο εργασίας του στη ΔΕΗ, στην αυτοδιοίκηση την οποία υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος του ΔΣ της ιδιαίτερης πατρίδας του τον Άγιο Γεώργιο,αλλά και το τοπικό ποδόσφαιρο που στήριξε και ως ποδοσφαιριστής της ομάδας του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου και αργότερα ως παράγοντας, ο Λουκάς Καλύβας άφησε το δικό του αποτύπωμα στη Φθιώτιδα.

Ο Λουκάς Καλύβας,έφυγε στα 75 του χρόνια αφήνοντας πίσω σύζυγο και δύο παιδιά, αλλά και πολλούς φίλους.

Όσοι θέλουν να πουν το τελευταίο αντίο, η κηδεία του σύμφωνα με την ενημέρωση από την οικογένεια,θα γίνει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 15.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Λίγα λόγια για τον Λουκά Καλύβα

Γεννήθηκε το Μάιο του 1947 και υπηρέτησε αρχικά στη ΔΕΗ Αθηνών και μετέπειτα στα μέσα της δεκαετίας του ’70 μεταφέρθηκε στη Λαμία μέχρι τη συνταξιοδότησή του, φτάνοντας στο βαθμό του εργοδηγού.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην τότε κοινότητα Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού, και αργότερα Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Αγίου Γεωργίου.

Αγάπησε και στήριξε το τοπικό ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής αρχικά στον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου, τον οποίο στήριξε αργότερα και διοικητικά.

Ακόμη και όταν συνταξοιοδοτήθηκε από την ΔΕΗ συνέχισε να αγωνίζεται για τους συναδέλφους του από τη θέση του ταμία του Σύλλογου Συνταξιούχων ΔΕΗ του Νομού Φθιώτιδας.

Αφήνει πίσω, το γιο του Λάμπρο, υπάλληλο στα ΕΛΤΑ Λαμίας και την κόρη του Σοφία, νηπιαγωγό στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, αδέρφια, λοιπούς συγγενείς και φίλους.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο