24 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Ινδονησία: Πύθωνας 5 μέτρων σκότωσε και καταβρόχθισε μία μητέρα 4 παιδιών, προσοχή σκληρές εικόνες

Ένας τεράστιος πύθωνας στην Ινδονησία, σκότωσε και έφαγε μία γυναίκα, μητέρα 4 παιδιών. Οι εικόνες που κατέγραψαν κάτοικοι της περιοχής, κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων.

Ανατριχιαστικές εικόνες στην Ινδονησία, όπου ένας πύθωνας σκότωσε και καταβρόχθισε μια γυναίκα. Μια μητέρα 4 παιδιών που πιθανότατα αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί. Το ερπετό της επιτέθηκε και έκοψε το νήμα της ζωής της. Για λίγες ώρες η γυναίκα ήταν αγνοούμενη. Αργότερα επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι όλων, με τις εικόνες από το σημείο να σοκάρουν.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην κοιλιά ενός πύθωνα, που την είχε καταβροχθίσει, στην κεντρική Ινδονησία, όπως ανακοίνωσε σήμερα (08-06-2024) ένας τοπικός αξιωματούχος. Ο σύζυγος της Φαρίντα, ηλικίας 45 ετών και κάτοικοι του χωριού Καλέμπανγκ, στην επαρχία Νότιο Σουλαουέσι, ανακάλυψαν χθες το πτώμα της στο εσωτερικό ενός δικτυωτού πύθωνα, που είχε μήκος περίπου πέντε μέτρων.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης και έρευνες είχαν ξεκινήσει για τον εντοπισμό της, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επικεφαλής του χωριού, Σουάρντι Ρόσι.

Οι κάτοικοι του χωριού «χτένισαν» την περιοχή και σύντομα εντόπισαν «έναν πύθωνα με μεγάλο στομάχι», είπε ο Ρόσι.

«Αποφάσισαν να του ανοίξουν το στομάχι και τότε εμφανίστηκε το κεφάλι της Φαρίντας». Η άτυχη γυναίκα ήταν πλήρως ντυμένη στο εσωτερικό του ερπετού. Δείτε παρακάτω τις σκληρές εικόνες που καταγράφηκαν στο σημείο και άρχισαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου,

Τέτοιου είδους περιστατικά είναι εξαιρετικά σπάνια, όμως άνθρωποι έχουν πεθάνει στην Ινδονησία τα τελευταία χρόνια, αφότου τους έχουν καταβροχθίσει πύθωνες.

Τον περασμένο χρόνο, κάτοικοι της περιοχής Τινανγκέα, στο νοτιοανατολικό Σουλαουέσι, σκότωσαν έναν πύθωνα οκτώ μέτρων, ο οποίος είχε στραγγαλίσει και φάει έναν αγρότη.

Το 2018, μία 54χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο εσωτερικός ενός πύθωνα μήκους επτά μέτρων στο νοτιοανατολικό Σουλαουέσι.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο