13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

“Κυριακή στο Χωριό Ξανά” επιστρέφει στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας την Κυριακή

Η ομάδα του Κωστή Ζαφειράκη ξαναχτυπά! Η γνωστή ταξιδιωτική εκπομπή της ΕΡΤ3 “Κυριακή στο Χωριό Ξανά” επιστρέφει στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα στην κεντρική πλατεία Ζελίου, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και ώρα 10:30π.μ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου «Τα εξαίρετα μέλη της εκπομπής έμειναν απολύτως ικανοποιημένα από την περσινή τους επίσκεψη στον Δήμο μας και ανυπομονούν να δεχτούν ξανά την πηγαία φιλοξενία μας, να γνωρίσουν κι άλλες ομορφιές του τόπου μας, να δοκιμάσουν παραδοσιακές συνταγές και να μας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές!
Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον παρουσιαστή Κωστή Ζαφειράκη όσο και την ΕΡΤ3 για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την τιμή να μας συμπεριλάβουν στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σεζόν.»
Οι προσπάθειές για διαφήμιση, ανάδειξη και προβολή του Δήμου  στο πανελλήνιο αποφέρουν καρπούς και αυτό δημιουργεί ιδιαίτερη χαρά ιδιαίτερα.
«Ελάτε, μικροί και μεγάλοι, να γίνετε μέρος της μεγάλης παρέας μας και να δείτε από κοντά πως εξελίσσεται ένα τηλεοπτικό γύρισμα. Είστε όλοι καλεσμένοι! Ραντεβού την Κυριακή στο Ζέλι!»
Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο