13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Κύθηρα: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας – Σε εγκληματική ενέργεια φαίνεται να οφείλεται ο θάνατός της – Τι ”δείχνουν” οι πρώτες ενδείξεις

Σε εγκληματική ενέργεια, φαίνεται να οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών ο θάνατος γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο στο νησί των Κυθήρων νωρίς σήμερα το πρωί.

 

Η σορός εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη δίπλα στο πάρκινγκ του γηπέδου του νησιού, στην περιοχή Κακόπρινος. Οι πρώτες ενδείξεις, τις οποίες έχει κληθεί να επιβεβαιώσει ιατροδικαστής, είναι πως στο σώμα της άτυχης γυναίκας υπάρχουν μόλωπες, εκχυμώσεις και ευρήματα που παραπέμπουν σε μικρής έκτασης εγκαύματα σε κάποια σημεία του σώματος της.

Κύθηρα: Αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού για να ληφθούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό
Το αστυνομικό τμήμα Κυθήρων έχει ενημερώσει την αστυνομική διεύθυνση και αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού, για να ληφθούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό από το σημείο.

Εάν τελικά επιβεβαιωθεί και ιατροδικαστική η εκτίμηση των αστυνομικών πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, θα πρόκειται για την 7η δολοφονία γυναίκας τη φετινή χρονιά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο