24 Μαΐου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Λαμία : Έπαιξαν ξύλο την ώρα σχολικής εκδρομής

Με χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο απομακρύνθηκε ο ένας ανήλικος. Δεύτερο περιστατικό μαθητικής βίας σε 48 ώρες.

 

Την ώρα που ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κώστας Σπαλιώρας μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 διατύπωνε την ανησυχία του για την βία μεταξύ μαθητών, σε πάρκο της πόλης διαδραματιζόταν ένα ακόμη περιστατικό.

Το πρωί της Πέμπτη βρέθηκαν σε πάρκο της πόλης αρκετά σχολεία στο πλαίσιο σχολικών περιπάτων.

Τρεις μαθητές δυο γυμνασίων της Λαμίας ,οι δυο από αυτούς  αδέλφια  ,..έπαιζαν ξύλο με συνομήλικο τους μαθητή άλλου σχολείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiafm1.gr οι μαθητές φαίνεται να είχαν προηγούμενα μεταξύ τους,άρχισαν να βρίζονται χρησιμοποιώντας απίστευτα χυδαίες εκφράσεις εμπλέκοντας και μέλη των οικογενειών τους στο φραστικό επεισόδιο. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν περισσότερο με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια, με σπρωξίματα,μπουνιές και χτυπήματα στο κεφάλι.

Μαθητές και καθηγητές έτρεξαν να χωρίσουν τους μαθητές της γ γυμνασίου.

Το ένα παιδί ήταν χτυπημένο στο χέρι και το κεφάλι, με τους καθηγητές να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, βάζοντας πάγο στο πρόσωπο του παιδιού που είχε δεχθεί τα περισσότερα χτυπήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον  μαθητή που έφερε χτυπήματα στο κεφάλι κλήθηκε ασθενοφόρο.

Άμεσα από τον χώρο αποχώρησαν τα δυο αδέλφια συνοδεία καθηγητή του σχολείου ενώ μισή ώρα αργότερα αποχώρησε το σύνολο των μαθητών των δύο γυμνασίων.

Και όλα αυτά την ώρα μια σχολικής εκδρομής.

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 19 Μαΐου 2024 / 0 Comments