13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Ο βουλευτής Φθιώτιδας και πρώην δήμαρχος Λαμιέων , Γιώργος Κοτρωνιάς για την χθεσινή επίθεση στον Θύμιο Καραΐσκο

 

Τα λόγια του βουλευτή Φθιώτιδας και πρώην δημάρχου Λαμιέων , Γιώργου Κοτρωνιά για την χθεσινή επίθεση στον νυν δήμαρχο Λαμιέων.

«ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ως πρώην και επί πολλά χρόνια δήμαρχος Λαμιέων και με πλήρη σεβασμό και εκτίμηση προς τους υποψηφίους για το Δήμο μας , επιθυμώ να κάνω μία αναφορά και να καταθέσω μία σκέψη μου.
Κατά τα χρόνια της θητείας μου, επειδή και τότε όπως και τώρα η εικόνα των δημοσίων προσώπων έμπαινε και συνεχίζει μέσα από τα ΜΜΕ να μπαίνει στα σπίτια των συμπολιτών μας, στα σπίτια μας και επειδή την έβλεπαν και την βλέπουν οι συμπολίτες μας αλλά κυρίως τα παιδιά μας , πίστευα και προσπάθησα γι’αυτό , η εικόνα αυτή και προεκλογικά και κατά την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου να είναι μια εικόνα πολιτισμένη που να αξίζει στην πόλη μας και να εμπνέει κυρίως τη νέα γενιά.
Τα πολιτικά πρόσωπα και όταν δέχονται επιθέσεις που μπορεί να τις θεωρούν άδικες θα πρέπει με λόγο και επιχειρήματα να υπερασπίζονται την πολιτική τους ,τις επιλογές τους και τα όνειρα τους.
Από την δική τους στάση η κοινωνία παραδειγματίζεται και για το καλό και για το κακό.
Την δημοσίευση αυτή δεν την κάνω για να καθαγιάσω το παρελθόν , την κάνω γιατί πιστεύω ότι μεταφέρω το αίσθημα του μέσου Λαμιώτη, και είμαι βέβαιος ότι όλοι υποψήφιοι θα το λάβουν υπό όψιν τους ώστε από δω και μπρος να τηρήσουν ευλαβικά τις αρχές της Δημοκρατίας και του διαλόγου, γιατί αυτες οριοθετούν τον πολιτικό πολιτισμό που αξίζει στη Λαμία στους κατοίκους της και στην ιστορία της.»

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο