24 Μαΐου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας καταγγέλλει νέες φθορές στο γήπεδο της ΕΠΣ

Νέο περιστατικό κλοπών και φθορών από το υπό ανακαίνιση ενωσιακή γήπεδο της Άμφισσας καταγγέλλει ο Φάνης Αγγέλου.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας, παράλληλα, ζητά από κάθε αρμόδιο φορέα να αναλάβει τις ευθύνες του, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις απέναντι σε ένα φαινόμενο που έχει προσλάβει πια τις διαστάσεις μάστιγας στην φωκική πρωτεύουσα αλλά και για να αποκατασταθούν οι ζημιές.

 

 

Η τοποθέτηση του Προέδρου της ΕΣΠ Φωκίδας αναλυτικά

Οργή, Αγανάκτηση, Λύπη και ότι άλλο μπορεί να συνοδεύει τα συναισθήματά ενός κατοίκου αυτής της Γυφτούπολης της πρωτεύουσας του νομού ΦΩΚΙΔΑΣ την Άμφισσα.

Μία ακόμη επιδρομή εξωγήινων vabir γύφτων επενδυτών έγινε στις αθλητικές εγκατάστασης της Προοδευτικής στην πρωτεύουσα.

Κύριοι αρμόδιοι φορείς του νομού ΦΩΚΙΔΑΣ και κατανομάζω:

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι τέως Βουλευτές, υποψήφιοι Βουλευτές,

κύριε Αντιπεριφερειάρχη,κύριοι Περιφερειακοι Σύμβουλοι,κύριοι  Εισαγγελείς, κύριοι Δήμαρχοι, κύριοι Αντιδήμαρχοι, κύριοι Δημοτική σύμβουλοι,κύριοι της μείζονως Αντιπολίτευσης των Δήμων κύριοι πρόεδροι των Δημοτικών Σύμβουλίων,

κύριοι τοπικοί πρόεδροι των κοινοτήτων,

Κοινωνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας ΦΩΚΙΔΑΣ και των Δήμων του νομού ΦΩΚΙΔΑΣ η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Είστε υπεύθυνοι να λύσετε ΤΩΡΑ αυτό το κοινωνικό πρόβλημα που ταλανίζει,προσβάλλει, εξοργίζει, ρυμάζει την δημόσια περιουσία αλλά και την ιδιωτική των κατοίκων αυτής της πόλης και όλου του νομού ΦΩΚΙΔΑΣ.

Είστε υπεύθυνοι και υποχρεωμένοι ΧΘΕΣ για την άμεση αποκατάσταση όλων των ζημιών που έχουν γίνει στις αθλητικές εγκατάστασης των Δήμων και να τις παραδώσετε σωστές και άρτιες όπως αξίζει στους πολίτες αυτού του τόπου και ιδιαίτερα στα παιδιά του.

Όχι άλλο ΣΚΟΤΆΔΙ!

 

fokidanews.gr

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 19 Μαΐου 2024 / 0 Comments