22 Μαΐου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Ο Στέλιος Κανέλλος στηρίζει τον Θύμιο Καραΐσκο για τον Δήμο Λαμιέων

Με δημόσια ανάρτηση του στο Facebook ο Στέλιος Κανέλλος ,στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, στηρίζει την υποψηφιότητα του Θύμιου Καραΐσκου για τον Δήμο Λαμιέων.

Με ιδιαίτερη έμφαση τονίζει ότι η πόλη χρειάζεται σύνθεση και όχι διχασμό ,χρειάζεται χτίσιμο όχι γκρέμισμα.

Το κείμενο της ανακοίνωσης του Στέλιου Κανέλλου:

“Ο Ευθύμιος Καραΐσκος είναι ένας ικανός νομικός, ένας αποτελεσματικός και εργατικός αυτοδιοικητικός και ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την Φθιώτιδα και την πόλη της Λαμίας την τελευταία δεκαετία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα είτε ως Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας είτε ως Δήμαρχος Λαμιέων.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, και με όλο τον σεβασμό σε κάθε άλλη αυτοδιοικητική πρόταση, τον εκτιμώ και τον εμπιστεύομαι. Οι προκλήσεις για την πόλη μας απαιτούν γνώση, αξιοπιστία και ανοιχτό διάλογο όλων των φορέων και των ενεργών πολιτών της. Καλή επιτυχία στον ίδιο και σε όλο τον συνδυασμό του. Καλή δύναμη σε όλες τις αυτοδιοικητικές προτάσεις και σε όλους τους υποψηφίους τους. Η Λαμία τους χρειάζεται όλους. Ενεργούς, με άποψη και όραμα ρεαλιστικό.
Συνθέτοντας και όχι διχάζοντας. Χτίζοντας και όχι γκρεμίζοντας. Το μέλλον της πόλης είναι στα χέρια μας. Ας το δημιουργήσουμε. Η ώρα είναι τώρα.”
Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 19 Μαΐου 2024 / 0 Comments