14 Ιουνίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Πήγε στο Πολυδύναμο Ιατρείο των Ραχών με χτύπημα στο κεφάλι και το βρήκε κλειστό

Περιπέτεια για Λαμιώτη επαγγελματία την περασμένη Κυριακή που είχε πάει για ψάρεμα.

Όπως εξήγησε στο ΛΑΜΙΑ FM-1 στην προσπάθεια του να βγάλει την βάρκα του στην παραλία των Ραχών στην ειδική γλίστρα που υπάρχει λόγω της κατάστασης που βρίσκεται γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει προς τα πίσω ,χτυπώντας το πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Οι φίλοι του που βρίσκονταν μαζί του όπως ήταν λογικό τον μετέφεραν αρχικά στο Πολυδύναμο Ιατρείων των Ραχών που τόσο είχε διαφημιστεί. Προς μεγάλη τους έκπληξη αρχικά  και με απογοήτευση εκεί βρήκαν μόνο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που εκτελούσε την προβλεπόμενη βάρδια.

Εκεί ενημερώθηκαν ότι το ιατρείο είναι κλειστό και δεν υπάρχει γιατρός, μάλιστα τους συστήθηκε να πάνε στο Νοσοκομείο Λαμίας καθώς όπως εκτίμησε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ λόγω του τραύματος ήταν απαραίτητα τα ράμματα. Έδωσαν μάλιστα στο τραυματία τις πρώτες βοήθειες δένοντας το τραύμα του με επίδεσμο επειδή αιμορραγούσε προκειμένου να προστατευτεί μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο.

Ο άνθρωπος μεταφέρθηκε τελικά με ιδιωτικό αυτοκίνητο στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας έλαβε την ιατρική περίθαλψη που χρειαζόταν ,κάνοντάς του τελικά ο γιατρός που εφημέρευε 16 ράμματα σε μεγάλο τμήμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Στην συνέχεια του έγιναν όλες οι εξετάσεις και επέστρεψε στο σπίτι του και σήμερα στην δουλειά του, έμεινε όμως η απογοήτευση.

Τις ελλείψεις που υπάρχουν στο Πολυδύναμο των Ραχών επιβεβαίωσε  μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 και η γιατρός του Κέντρου Υγείας Στυλίδας Αλεξάνδρα Βεντούρη εξηγώντας παράλληλα το καθεστώς λειτουργείας του.

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο