24 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Παίκτης στον «Εκατομμυριούχο» έγραψε ιστορία – Απάντησε σωστά και έφθασε στα 100.000 ευρώ

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» επέστρεψε απόψε (24/05) μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με έναν παίκτη να φθάνει στην 15η και τελευταία ερώτηση του παιχνιδιού.

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε το σύνθημα, με τον Τάσο Χριστοδουλίδη να καλείται να απαντήσει στην 15η και τελευταία ερώτηση που ήταν η εξής: «Σε ποια χώρα, εκτός της Ελλάδας, υπάρχει πόλη με το όνομα Άρτα;».

Ο παίκτης, ο οποίος κατάγεται από τα Ιωάννινα, κλήθηκε να επιλέξει μία από τις τέσσερις επιλογές που του δόθηκαν: α) Αιθιοπία, β) Μποτσουάνα, γ) Τζιμπουτί, δ) Ρουάντα. Έπειτα από αρκετά λεπτά αγωνίας και σασπένς και αφού ανέλυσε το σκεπτικό του, ο παίκτης αποφάσισε να μη ρισκάρει και να σταματήσει σε εκείνο το σημείο.

Ασφαλής πλέον και έχοντας κερδίσει συνολικά 30.000 ευρώ, ο Τάσος επέλεξε το «α» (Αιθιοπία) και όπως αποδείχθηκε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η απόφαση να σταματήσει ήταν τελικά σωστή, αφού η σωστή απάντηση ήταν «γ», το Τζιμπουτί.

Η Άρτα στην Αφρική

Η Άρτα είναι η έκτη μεγαλύτερη πόλη του Τζιμπουτί και η πρωτεύουσα της Περιφέρειας Άρτα. Η Άρτα βρίσκεται κεντρικά του Τζιμπουτί και της Περιφέρειας Άρτα με το μέγιστο υψόμετρο να είναι τα 743 μέτρα. Έχει πληθυσμό 10.100 κατοίκων, σύμφωνα με την απογραφή του 2012.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο