24 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Προφυλακιστέος και ο αστυνομικός για την φυτεία στη Λοκρίδα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της μεγάλης φυτείας κάνναβης στην περιοχή της Λοκρίδας ανάμεσα τους και ένας αστυνομικός.

Η διαδικασία αποδείχθηκε μαραθώνια αλλά κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Ο αστυνομικός δήλωσε αθώος σε όλα τα στάδια της διαδικασίας και σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης  το μόνο στοιχείο που τον «εμπλέκει» είναι ότι ένας εκ των συγκατηγορουμένων του αλβανικής καταγωγής είχε δανειστεί ένα αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια του ,ωστόσο από τις αρχές του αποδίδεται ο ρόλος του πληροφοριοδότη.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών.

Στις δηλώσεις του οι συνήγοροι Γιώργος Δούμας και Κ.Γαλανός  επεσήμαναν ότι στο μακρύ δικαστικό αγώνα που ακολουθεί ο πελάτης του θα αποδειχθεί αθώος ενώ σχολίασαν ότι το μόνο στοιχείο εμπλοκής του πρόεκυψε από κατάθεση ενός εκ των αλλοδαπών που στην συνέχεια αναιρέθηκε.

Γ.ΔΟΥΜΑΣ,Δικηγόρος

Κ.ΓΑΛΑΝΟΣ,Δικηγόρος

Το κατώφλι ανακριτή και εισαγγελέα πέρασαν μαζί με τον 48χρόνο αστυνομικό, ένας 31χρονος Αλβανός ,  ο 24χρονος Έλληνας και ο  39χρονος Αλβανός. Χθές είχαν κριθεί προφυλακιστέοι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.

Στα Δικαστήρια της Λαμίας βρίσκονταν αρκετοί φίλοι και συγγενείς του αστυνομικού αφού όπως λέει το ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM1 ο συγκεκριμένος είναι γνωστός στη Λοκρίδα για την δράση του ενάντια στα ναρκωτικά έχοντας μάλιστα στο ενεργητικό του μεγάλο αριθμό επιτυχιών.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο