22 Μαΐου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

«Πόλεμος» στο Νέο Μοναστήρι για την καθαριότητα – Αναλυτικό ρεπορτάζ του Λαμία FM-1 96.2

Δημόσια καταγγελία από τον πρόεδρο της κοινότητας Νέου Μοναστηρίου Πασχάλη Καμπορούδη για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου Δομοκού στο τομέα της καθαριότητας ,μέσω των κοινωνικών δικτύων με σχολιασμό της στάση του αντιδημάρχου Νίκου Καλημέρη σε αιτήματα δημοτών της περιοχής.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Παραμονή Δεκαπενταύγουστου και δέχομαι τηλεφωνικη κλήση από συντοπίτη μου ότι επικοινώνησε τηλεφωνικώς με κάποιον από τους αντιδημάρχους του Δήμου Δομοκού κάνοντας του παράπονα ότι η παιδική χαρά στο κέντρο ήταν γεμάτη σκουπίδια. Η απάντηση του αντιδημάρχου ήταν ότι υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος του χωριού. Πηγαίνοντας άμεσα στην παιδική όντως αντίκρισα μια εικόνα αποκαρδιωτική. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα αγόρασα σακούλες απορριμμάτων και σε λίγη ώρα την καθάρισα. Είναι η τρίτη η τέταρτη φορά που γίνεται αυτό τα καλοκαίρια που είμαι πρόεδρος. Ερωτώ ευθέως λοιπόν τους υπεύθυνους. Εκλέχτηκα πρόεδρος τοπικής κοινότητας, αντιδήμαρχος καθαριότητας η εργάτης γενικών καθηκόντων??? Η δημοτική αρχή ειδικά αυτό το καλοκαίρι το γνωρίζει ότι στο χωριό μου καθαρισμός Πλαταιών ,παιδικές χαρές, Νεκροταφείο,και κοινόχρηστων χώρων έγιναν μόνο μια φορά στις αρχές καλοκαιριού?? Γνωρίζω πολύ καλά πως ως πρόεδρος μόνο γνωμοδοτώ και δεν αποφασίζω…..
Ο δήμος πότε θα αποφασίσει λοιπόν να στείλει εργάτες καθαριότητας σε ένα από τα τρία μεγάλα χωριά του δήμου. Πολλοί συντοπίτες μου απευθυνόμενοι σε γνωστό αντιδήμαρχο για προβλήματα……όπως …το νεκροταφείο είναι ακαθάριστο…….έσπασε το ρολόϊ ύδρευσης έξω από το σπίτι μου……..τα αδέσποτα δάγκωσαν τον τάδε……η οι πλατείες έχουν μαύρα χάλια….. Η απάντηση λοιπόν που παίρνουν είναι η γνωστή…υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος. Πόσες φορές ο έρμος ο πρόεδρος να καθαρίσει το νεκροταφείο και πόσες τις πλατείες???? Η οργή μου ξεχείλισε. Αν νομίζετε ότι με όλα αυτά που κάνετε με εκθέτετε είστε γελασμένοι……»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, δέντρο και γρασίδι

 


Ο αντιδήμαρχος Νίκος Καλημέρης, από την πλευρά του δήλωσε στο ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 τόνισε ότι πολλές φορές αναγκάζεται να αντικαταστήσει τον πρόεδρο αφού εκείνος απουσιάζει από την περιοχή.

«Ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τον τρόπο που λειτουργεί στα καθήκοντα του ο πρόεδρος της κοινότητας. Για να φανταστείτε ο συγκεκριμένος μένει εκτός του Δημου μας,» σχολιάζει ο κ. Καλημέρης.

Ακούστε αναλυτικά:

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 19 Μαΐου 2024 / 0 Comments