24 Μαΐου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Ρουποτιά στον Λαμία FM-1 96.2: «Οι πολύτεκνοι ζητούν την επαναφορά όλων όσων τους έκοψαν με τα μνημόνια» (συνέντευξη)

Το δημογραφικό είναι ένα πρόβλημα που μαστίζει στις μέρες μας, καθώς όλο και περισσότερο συναντάμε νέα ζευγάρια τα οποία σκέφτονται να διευρύνουν την οικογένειά τους και είτε δεν κάνουν καθόλου παιδιά είτε περιορίζονται στο ένα παιδί. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;

Μία ομάδα της κοινωνίας μας που έχει πληγεί από μειώσεις και από διακοπές παροχών που δικαιούνταν είναι οι πολύτεκνες οικογένειες.

Με αφορμή τις πρωτοβουλίες της αντιδημάρχου σε ζητήματα πολιτισμού και προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαμίας, Μόρφω Ρουποτιά, καθώς και της νέας διοίκηση, συνομιλήσαμε στο κεντρικό δελτίο του Λαμία FM-1, 96,2.

«Μετά τα μνημόνια έχουν καταργηθεί πολλές παροχές στους πολυτέκνους και σήμερα ζητάμε την επιστροφή και την επαναφορά όλων όσων μας διέκοψαν,» είπε η κ. Ρουποτιά.

«Οι πολύτεκνοι δεν είναι επαίτες και σε καμία περίπτωση δε διεκδικούμε κάτι παραπάνω από την υπόλοιπη ελληνική οικογένεια».

Την προσπάθειά τους για ενίσχυση και ελάφρυνση αγκαλιάζουν πολλοί ιδιωτικοί φορείς όπως βιβλιοπωλεία, ιδιωτικοί γιατροί και γνωστές αλυσίδες σούπερ-μάρκετ, όπως μας  ανέφερε η κ. Ρουποτιά.

Το μήνυμα της προέδρου του συλλόγου είναι ένα: Η προσφορά!

«Προσφορά από τον καθένα με τον τρόπο του καθώς όλοι περνάμε δύσκολα.»

Ακούστε τη συνέντευξη:

 

 

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 19 Μαΐου 2024 / 0 Comments