LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Ταύρος: Με τη Σελήνη στον τομέα της ευθύνης και της εικόνας σου όλη μέρα, εστιάζεις στους κανόνες και τους μεγαλύτερους στόχους σου. Ωστόσο δε νιώθεις την τυπική πίεση από αυτή την άποψη και αντίθετα, τείνεις να αισθάνεσαι συνδεδεμένος και σχετικά ικανοποιημένος για τη γενική σου κατεύθυνση.

Υπάρχει συμπόνια και υπομονή στην προσέγγιση σου προς τους άλλους. Οι επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο μπορούν να ευδοκιμήσουν και να προσθέσουν μια άλλη πινελιά στη μέρα σου.

Δίδυμοι: Σήμερα μπορεί να έχεις τη διάθεση για κάτι που δεν είναι στη ρουτίνα σου ή απλώς για μια περιπέτεια, καθώς προτιμάς λίγη ελευθερία ή χώρο για ανακάλυψη.

Μπορεί να υπάρχει υποστήριξη για συνεργασίας ιδιαίτερα με το σύντροφο ή ένα στενό φίλο. Οι ενέργειες του 1ου μισού της ημέρας τείνουν σε φυσικές ανακαλύψεις και αυθορμητισμό, ενώ μπορεί να νιώσεις λίγο χαμένος ως προς το τι θέλεις να κάνεις το υπόλοιπο της ημέρας σου. Αλλά ακόμα και με κάποια σκέψη καθώς η μέρα προχωρά, θα μπορούσες να νιώσεις μια αισιοδοξία.

Καρκίνος: Η μέρα ευνοεί την σκέψη και την παρατήρηση και μπορεί να χαλαρώσεις ή να αποσυρθείς από κάποιες δραστηριότητες, για να συνδεθείς με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Η μέρα ευνοεί τη συνεργασία με τους γύρω σου.

Ενώ έχεις την τάση να είσαι λίγο εσωστρεφής, η μέρα είναι καλή για να απολαύσεις κάποια κουβέντα. Εύκολα βρίσκεις κάτι συναρπαστικό και ελκυστικό στο οποίο ρίχνεις την ενέργεια σου ακόμα κι αν κάνεις πράγματα μόνος σου. Τα συναισθήματα σου είναι έντονα αλλά συγκρατημένα και είσαι ιδιαίτερα ευρηματικός.

Λέων: Με τις σημερινές διελεύσεις αναζητάς καταστάσεις, στόχους, ιδέες και ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου σήμερα για κοινωνικοποίηση και απόλαυση νέων εμπειριών. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι τα καταφέρνεις καλύτερα σε καταστάσεις που σου επιτρέπουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα.

Μπορεί να υπάρξει ένα πλεονέκτημα που αποκτάτε μέσω μελέτης ή ειδήσεων. Μπορεί να υπάρξουν ωστόσο κάποιες στιγμές αναποφασιστικότητας ή έλλειψη σαφήνειας. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά μπορεί επίσης να ανακατευθύνει τη σκέψη σου με θετικούς τρόπους.

Παρθένος

Η συγκέντρωση σου είναι μάλλον προσανατολισμένη στη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Είναι η εποχή του σεληνιακού κύκλου, όπου κάποιος στη ζωή σου τείνει να μπει στο επίκεντρο και είναι λογικό να το επιτρέψεις να συμβεί. Μπορεί να αφήσεις λίγο τα προσωπικά σχέδια σου αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο για να κατανοήσεις το ρόλο μιας σημαντικής σχέσης στη ζωή σου ή εξετάζοντας την προσέγγιση σου προς τους άλλους. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση ή ελλιπείς πληροφορίες αργότερα μέσα στη μέρα.

Ζυγός

Η Σελήνη στον τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητας σου σήμερα σε κάνει να ανησυχείς για τις λεπτομέρειες. Αυτή η διέλευση της Σελήνης είναι σύντομη αλλά χρήσιμη, καθώς σου υπενθυμίζει τη σημασία του να φέρεις σε μια τάξη τη ζωή σου. Στόχος να χειριστείς καταστάσεις που είναι σημαντικές. Η οικογένεια ή η επιθυμία για διακοπές μπορεί να σε παρακινήσει. Ενώ οι διελεύσεις της επόμενης μέρας μπορεί να φαίνονται λίγο σκοτεινές είναι λογικό να στοχεύεις στο να απλοποιήσεις τη ζωή σου με μικρούς τρόπους.

Σκορπιός

Η εστίαση σε προβλήματα που λύνονται μπορεί σήμερα να είναι θεραπευτική και να επωφεληθείς απ’ οποιαδήποτε ευκαιρία για αποτοξίνωση χωρίς υπερβολική σκέψη. Η λήψη αποφάσεων δεν είναι η πιο εύκολη υπόθεση, γι’ αυτό μη βασανίζεσαι. Άσε το μυαλό σου να ξεκουραστεί έτσι ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στο επόμενο διάστημα που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Οι ανάλαφρες συζητήσεις με άτομα που αγαπάς θα σε βοηθήσουν πολύ σ’ αυτό.

Τοξότης

Είσαι σε καλή κατάσταση για να αποκτήσεις νέες προοπτικές σε ένα θέμα. Νιώθεις έμπνευση απ’ τα σχόλια που λαμβάνεις και απ’ την ανταλλαγή ιδεών. Καθώς προχωρά η μέρα μπορεί να υπάρξει ένας δισταγμός ή μπλοκάρισμα που σε επιβραδύνει προσωρινά. Αν και μπορεί να είναι ενοχλητικές κάποιες καθυστερήσεις είναι χρήσιμες μακροπρόθεσμα, αν ανοίξουν τα μάτια σου σε καταστάσεις που χρειάζονται κάποια βελτίωση. Μπορείς να περάσεις όμορφα είτε με το σύντροφο σου είτε με φίλους.

Αιγόκερως

Είσαι σε καλύτερη κατάσταση για να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου και να παρατηρήσεις τι συμβαίνει γύρω σου σήμερα. Μπορεί επίσης να απολαύσεις την εξερεύνηση ενός ενδιαφέροντος. Οι επικοινωνίες μπορούν να σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις τα συναισθήματα σου. Οι ενέργειες της ημέρας σου υπενθυμίζουν πως ίσως χρειαστεί να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες. Κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφο σου είναι προσωρινές. Εσύ που είσαι μόνος, το φλερτ σε αναζωογονεί.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να εμποτιστείς με πληροφορίες, να ενημερωθείς και να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου, να εκπαιδεύσεις και να εκπαιδευτείς. Το να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ακολουθεί τη ροή αντί να προσπαθείς να τον πιέσεις σε φέρνει σε πλεονεκτικότερη θέση. Καθώς η μέρα προχωρά, σου υπενθυμίζει να αναθεωρήσεις τους στόχους σου ή να τους προσαρμόσεις ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στους σκοπούς σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε κάποια σημεία.

Ιχθύες

Η επικοινωνία μπορεί να σε βοηθήσει να επικεντρωθείς και να ανακουφίσεις το μυαλό σου σε σχέση με κάποια προβλήματα ή ανησυχίες. Ωστόσο καθώς προχωρά η μέρα οι αλληλεπιδράσεις τείνουν να πυροδοτούν παλιές προβληματικές περιοχές. Η ψυχραιμία είναι χρήσιμη, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσεις τα λάθη. Ο ερωτικός σύντροφος σου σε χρειάζεται, γι’ αυτό μην του γυρίζεις την πλάτη. Εσύ που είσαι μόνος, ευχάριστες εξελίξεις σε μια υπόθεση που είχε αρχίσει να σε απογοητεύει σου ανεβάζουν τη διάθεση.

πηγή: tlife.gr

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο