21 Ιουνίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Το ευχαριστώ του Χρήστου Γεωργίου στους πολίτες της Φθιώτιδας

Ο προεδρος του ιατρικού συλλόγου Φθιώτιδας Χρήστος Γεωργίου ήταν εκ των θριαμβευτών των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, αφού ήρθε δεύτερος σε σταυρούς στην περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας με επικεφαλής τον Φάνη Σπανό, με 7.696 πολίτες να τον ψηφίζουν.

Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα του:

«Φίλες και Φίλοι.

Τα δεκαπέντε  χρόνια  που  άσκησα την  Ιατρική  στο Νοσοκομείο  της Λαμίας ,πάντα στην πρώτη γραμμή  ως μάχιμος  χειρουργός  , ένιωσα  πολλές φορές τυχερός και ευλογημένος  εισπράττοντας την αγάπη , αλλά και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών  μου για τις ιατρικές υπηρεσίες που παρείχα , γεγονός που μου έδινε  δύναμη  και διάθεση προσφοράς .

Την ίδια εκτίμηση , εμπιστοσύνη  και αγάπη  στο πρόσωπό μου  εισέπραξα  για μία ακόμη φορά  το βράδυ της  Κυριακής  8 Οκτωβρίου βλέποντας τα εκλογικά αποτελέσματα  στην περιφέρεια ,όχι ως ιατρός,  αλλά ως υποψήφιος περιφερειακός  σύμβουλος .

Ολόψυχα οφείλω σε όλους εσάς ένα  πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ!

Επιπροσθέτως , νιώθω την ανάγκη να αναλάβω απέναντί σας και μία επιπλέον δέσμευση . Πέραν πλέον των ιατρικών  μου υποχρεώσεων θα καταβάλω και κάθε ανθρωπίνως δυνατή  προσπάθεια στα μέτρα των δυνατοτήτων μου , για να επιβεβαιώσω την επιλογή σας , τιμώντας την εμπιστοσύνη σας , με μόνο σκοπό και στόχο  μία  Στερεά  Ελλάδα και μία Φθιώτιδα πιο  ισχυρή , πιο ευημερούσα , πιο ανθρώπινη !

Σας  ευχαριστώ από καρδιάς  όλους !

Γεωργίου  Χρήστος – Δημήτριος,

Ιατρός, προεδρος Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας»

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο