Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Κορονοϊός: Άλλα 9 κρούσματα έσκασαν απόψε στη Λαμία

Facebook

Ποια είναι σήμερα η κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας.

Πέντε κρούσματα ανακοίνωσε για την Παρασκευή ο ΕΟΔΥ, από τον μοριακό έλεγχο στο νοσοκομείο Λαμίας όμως, έρχονται άλλα εννέα.

Δείγματα που εστάλησαν από Κέντρα Υγείας του νομού, επανελέγχους σε γνωστά κρούσματα και συγγενικά πρόσωπα κοντινές επαφές ήδη γνωστών κρουσμάτων.

Δεύτερος πυροσβέστης μετά το προχθεσινό κρούσμα, επιβεβαιώθηκε θετικός, όπως θετικός βρέθηκε από την ιχνηλάτηση και άνδρας επαφή παλαιότερου κρούσματος.

Από το ΚΥ Λαμίας θετικό βγήκε το δείγμα του γιου ζευγαριού θετικού από μέρες στον κορονοιό. Θετικά ήταν και δύο ακόμη δείγματα που αφορούν στενές επαφές του 37χρονου πυροσβέστη που διαγνώστηκε στις αρχές της εβδομάδας.

Ένας 35χρονος Λαμιώτης που επισκέφθηκε πρόσφατα τα Γρεβενά ενημερώθηκε από την εκεί παρέα του πως προέκυψαν μολύνσεις και προσήλθε στο ΚΥ Λαμίας για έλεγχο. Το δείγμα και σε αυτή την περίπτωση επέστρεψε θετικό.

Τέλος θετικό βγήκε ένα ακόμη δείγμα που αφορά άτομο που χαρακτηρίζεται παλιό κρούσμα χωρίς μεταδοτικότητα πλέον.

Από το ΚΥ Αμφίκλειας ο έλεγχος έδωσε δύο θετικά κρούσματα. Πρόκειται για 80χρονη που έκανε επανέλεγχο και φάνηκε πως ακόμη έχει τον ιό και για μία ακόμη γυναίκα από το Πολύδροσο η οποία εργάζεται στην Αμφίκλεια. Με την γνωστοποίηση του αποτελέσματος ελέγχθηκαν και οι επαφές της στον χώρο εργασίας της και εν αναμονή των αποτελεσμάτων δόθηκαν οδηγίες για περιορισμό κινήσεων.

Στο μεταξύ άτομο διαγνωσμένο εδώ και μέρες θετικό, παρουσίασε έντονα συμπτώματα και μεταφέρθηκε την Πέμπτη για νοσηλεία στο Πέτρινο κτίριο του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την εκτίμηση των γιατρών και όπως όλα δείχνουν για καλύτερη νοσηλεία θα μπει στην ΜΕΘ όπου ήδη νοσηλεύεται ένα ακόμη άτομο που ήρθε διασωληνωμένο από το νοσοκομείο Καρπενησίου.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick