24 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Καμένα Βούρλα: Εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω της παραλιακής οδού (Φωτογραφίες)

Σήμερα Σάββατο το πρωί οι κάτοικοι  και οι παραθεριστές των Καμένων Βούρλων είδατε με έκπληξη όλα τα αυτοκίνητα που κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, να διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο των Καμένων Βούρλων.
Ο λόγος που αναγκαστικά έγινε η συγκεκριμένη εκτροπή ήταν ότι λόγω καθίζησης του οδοστρώματος του παραδρόμου στο ύψος της στροφής για τις «Πηγές Κουνιαβίτη» προκλήθηκε μεγάλη ζημιά στον αγωγό ύδρευσης.
Η επιβάρυνση στο οδόστρωμα του παραδρόμου οφείλεται στο ότι εδώ και μήνες σε τακτά χρονικά διαστήματα διακόπτεται η κυκλοφορία στα τούνελ του ΠΑΘΕ για προγραμματισμένη και αναγκαία συντήρηση και εκτρέπεται στον παράδρομο νότια των Καμένων Βούρλων.
Όμως από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος παράδρομος όπως σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε δεν έχει τις προδιαγραφές, άρα ούτε τις προϋποθέσεις για να αντέξει για μεγάλα χρονικά διαστήματα τόσο μεγάλα φορτία. Άλλη μια «παθογένεια» που αναδεικνύει και αποδεικνύει τον τρόπο που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται τα έργα σε αυτή τη χώρα…
«Τις επόμενες ημέρες θα θέσω και αυτό (μεταξύ άλλων) το πρόβλημα στην πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Υποδομών. Η οποία ηγεσία εννοείται ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για ένα έργο που εκτελέστηκε πριν 15 χρόνια περίπου, και είμαστε βέβαιοι ότι θα ενσκύψει προκειμένου να βρεθεί λύση,» ανέφερε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Ηλίας Κυρμανίδης.
Δείτε εικόνες:
Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο