13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Κ. Κερπινιώτης στον Λαμία FM-1 96.2: «Πραγματοποιήσαμε τρεις σημαντικές παρεμβάσεις καθαριότητας σε κομβικά σημεία της πόλης»

Στα πλαίσια της εκπομπή «Τα παράπονα στον δήμαρχο και όχι μόνο» του Λαμία FM-1 96,2 μίλησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κώστας Κερπινιώτης,

«Από χθες έχουμε προχωρήσει σε τρεις μεγάλες παρεμβάσεις με τα συνεργεία του δήμου. Ξεκινήσαμε με τη Μ. Βρύση στο Αλσύλλιο, έπειτα στον καθαρισμό του χώρου όπου βρίσκεται ο 1ος Βρεφικός σταθμός στην Υψηλάντου και σήμερα στην δημοτική αγορά.»

Για τη δημοτική αγορά ο αντιδήμαρχος είπε ότι «αυτή είναι η τέταρτη φορά που παρεμβαίνουν στο χώρο απλά τώρα ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι. Πιο συγκεκριμένα χθες ρίξαμε φάρμακο για την καθαριότητα του χώρου, είχαμε βάλει κορδέλες και ενημερώσει τον κόσμο ότι θα γίνουν έργα. Είμαστε διστακτικοί με τα χρήματα διότι υπάρχει έλλειμα στο δήμο αλλά είμαστε θετικοί και πιστεύουμε ότι θα αλλάξει η εικόνα της δημοτικής αγοράς. Ωστόσο όλοι πρέπει να βοηθήσουν ώστε να εξακολουθήσουν να παραμένουν καθαροί οι χώροι δημοσίου και όχι μόνο ενδιαφέροντος», κατέληξε ο κ. Κερπινιώτης.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο