24 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Σοκ στη Φθιώτιδα από απόπειρα αρπαγής ανηλίκων με μαχαίρι-Αστυνόμευση ζητά ο πρόεδρος του Μώλου (ηχητικό)

«Θα ξαναέρθουμε,» φώναξαν οι δράστες φεύγωντας από το σημείο.

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Μώλου μετά την είδηση πως δυο άγνωστοι προσπάθησαν να αρπάξουν δυο μικρά κοριτσάκια 7 και 9 χρόνων.Το περιστατικό κατήγγειλε η ίδια η μητέρα των παίδων στο ΑΤ Καμένων Βούρλων, η οποία προσπάθεια όμως έγινε για εντοπισμό των δραστών απέβη άκαρπη.

Τα αδερφάκια ,σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας του Μώλου και τα όσα ανέφερε στο ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 έπαιζαν μαζί με αλλά παιδιά κοντά στο σπίτι τους σε απόμερο σημείο του χωριού, όταν σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας από το πουθενά εμφανίστηκαν δυο άγνωστοι με κουκούλες τύπου full face και με μαχαίρι ο ένας από αυτούς.

Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων κατοίκων την ίδια ώρα στο Μώλο κινούνταν και ένα όχημα όπου επέβαιναν Ρομα, χωρίς μα επιβεβαιώνεται η σύνδεση του ενός περιστατικού με το άλλο.

Ο Βασίλης Δαλαμάγκας ζητά περισσότερη αστυνόμευση αφού τα περιστατικά με κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια και αποθήκες όσο και σε αγροτικές καλλιέργειες είναι πολλά,αυτό έχει ως συνέπεια να μην  νιώθουν καθόλου ασφαλείς με τη δύναμη που διαθέτει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και κυρίως το μοναδικό περιπολικό που πρέπει να αστυνομεύσει ολόκληρο το Δήμο.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο