22 Μαΐου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Έρχεται ναυαγοσώστης στο Ασπρονέρι (ηχητικό)

Στην αναγκαιότητα ύπαρξης ναυαγοσώστη στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Καμένων Βούρλων αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Α.Καραμανώλης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1.

 

Μέχρι πριν 3 χρόνια πληρώναμε ναυαγοσώστη αλλά τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκαμε επαγγελματίες για τόσο μικρή σεζόν και γιαυτό χαρακτηρίζαμε και τις παραλίες μη πολυσύχναστες για να είμαστε σύμφωνοι με το γράμμα του νόμου,διευκρινίζει ο κος Καραμανώλης.

Ήδη όπως ενημερώνει η αρμόδια αντιδήμαρχος Μπεζάτη Ευφροσύνη κινεί τις διαδικασίες ώστε σύντομα να προσληφθεί από ειδική σχολή ναυαγοσωστών, ο κατάλληλος άνθρωπος που θα επιβλέπει και θα παρεμβαίνει όταν χρειάζεται στην παραλία του Ασπρονερίου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το θέμα ανέδειξε ο δημότης του Δήμου Καμένων Βούρλων Γιάννης Σκούφιας μετά την περιπέτεια δύο νεαρών γυναικών την περασμένη Κυριακή το απόγευμα τις οποίες τα ρεύματα παρέσυραν ανοιχτά του Μαλιακού και σώθηκαν οταν ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι δύο γυναίκες βρίσκονταν σε κίνδυνο και έτσι ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο Στυλίδας.

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 19 Μαΐου 2024 / 0 Comments