14 Ιουνίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Βασίλης Μαστρογιάννης: «Η νίκη θα είναι και πάλι του ΠΑΣΟΚ» (φωτογραφίες & βίντεο)

Παρουσία πλήθους κόσμου και του συνόλου των συνυποψηφίων του, πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του Βασίλη Μαστρογιάννη στην Λαμία.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ- άνθρωποι του προοδευτικού χώρου, σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο, είτε με φυσική παρουσία είτε με μηνύματα συντάσσονται στο πλευρό του υποψηφίου βουλευτή του κόμματος.

Σε ένα κλίμα αισιοδοξίας με σημαίες και ήχους ταυτισμενους πλήρως με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου,ο Βασίλης Μαστρογιάννης ανέπτυξε τις προσωπικές του θέσεις για το μέλλον στο πλαίσιο του προγράμματος του κόμματος.Παραμένει επίκαιρο το μήνυμα του ιστορικού ιδρυτή του κόμματος «Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και ο λαός στην εξουσία» σύμφωνα με τον Βασίλη Μαστρογιάννη που επιτέθηκε σε όσους επιχειρούν να οικειοποιηθούν ή να καπηλευτουν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες στο οικονομικό πεδίο, τονίζοντας ότι η χώρα χάνει ιστορικά μια ακόμα σειρά ευκαιριών.

Οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαϊου είναι κρίσιμες και οι πολίτες θα πρέπει να απαντήσουν στηρίζοντας το νεο κοινωνικό συμβόλαιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με τον λαό με διψήφιο ποσοστό.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο