13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Η πιο περίεργη καφετέρια βρίσκεται στη Ταϊλάνδη: Πίνεις καφέ και στα πόδια σου βρίσκονται δεκάδες ψάρια

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο όπου φαίνεται μια καφετέρια στη Ταϊλάνδη να είναι γεμάτη νερά αλλά και ψάρια. Δεν πλημμύρισε, απλώς έτσι είναι η διακόσμηση του μαγαζιού.

Το Sweet Fishs Cafe της Ταϊλάνδης αναδείχθηκε κάποτε ως ένα ιδιαίτερο κόσμημα που τράβηξε το ενδιαφέρον του διαδικτύου. Το μοναδικό αυτό μαγαζί έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, καθώς τη στιγμή που πίνουν το αγαπημένο τους ρόφημα, δεκάδες ψάρια βρίσκονται στο ύψος των αστραγάλων τους.

Αυτή η ενδιαφέρουσα εγκατάσταση έγινε αίσθηση στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μετά από ένα βίντεο που μοιράστηκε το Science Girl στο X και παρουσίασε το εσωτερικό του καφέ, ένα μείγμα ενός παραδοσιακού εστιατορίου και μιας γαλήνιας λίμνης με ψάρια.

Η ιδέα της αλληλεπίδρασης με τη θαλάσσια ζωή κατά τη διάρκεια του γεύματος δεν ήταν εντελώς νέα, αλλά το Sweet Fishs Cafe την πήγε σε ένα νέο επίπεδο, επιτρέποντας στα ψάρια να γίνουν σύντροφοι των πελατών και όχι απλώς οπτικά θεάματα. Αυτή η καθηλωτική εμπειρία προκάλεσε συζητήσεις και κοινοποιήσεις σε διάφορες κοινωνικές πλατφόρμες και ιδιαίτερα μετά την ανάρτηση ενός χρήστη του Reddit η δημοτικότητα του καφέ εκτοξεύτηκε στα ύψη.

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο