Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Λαμία: Την Δευτέρα 18/12 εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα για το εργοστάσιο στην Παύλιανη

Facebook

Εξελίξεις είχαμε στον αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι της Παύλιανης για την παρεμπόδιση της κατασκευής υδροηλεκτρικού εργοστασίου στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, κατατέθηκαν σήμερα τα ασφαλιστικά μέτρα για προσωρινή διακοπή των εργασιών που γίνονται στην Παύλιανη για το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο που έχει φέρει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και στους επαγγελματίες της περιοχής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Λαμία FM-1 96.2, ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων του Δάσους Πάρης Φούντας, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 12:30 στο πρωτοδικείο Λαμίας θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα και κάλεσε όλον τον κόσμο να είναι συμπαραστάτες στην προσπάθεια προκειμένου να μην καταστραφεί ένας από τους σημαντικότερους φυσικού πλούτου του Δήμου Λαμιέων.

«Νομικός μας συμπαραστάτης είναι ο κ. Κόλιας, που στηρίζει το αίτημα μας και χρειαζόμαστε την δύναμη του κόσμου,» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick