22 Μαΐου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Ν. Μπέτσιος στον Λαμία FM-1 96.2: «Περιοδέυω χρόνια τον νόμο – Πρώτη φορά τον είδα τόσο άδειο – Να λύσουμε το δημογραφικό, την επιχειρηματικότητα και το κόστος παραγωγής»

«Είναι η 5η φορά που περιοδεύω στο νομό Φθιώτιδας. Δυστυχώς τα μισά καφενεία έκλεισαν,» τονίζει μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Λαμία FM-1 96.2, ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Μπέτσιος.

«Το δημογραφικό αποτελεί το νούμερο ένα πρόβλημα του νομού, με δεύτερο το πρόβλημα της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας και τρίτο το κόστος παραγωγής των αγροτών, οι οποίοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.»

Ο κ. Μπέτσιος, εξήγησε την δική του θέση στις προτάσεις του κόμματος, αναφέροντας πως «προσπαθούσα να συνδέσω το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ με τη Φθιώτιδα, να δοθούν πόροι στην υγεία, να ενισχυθεί το προσωπικό στα νοσοκομεία και γενικότερα στα υγειονομικά κέντρα της περιοχής μας. Για το κόστος της ενέργειας, υπάρχει η λύση του net metering, για να μειωθεί και να συγκρατηθεί το κόστος στην ύπαιθρο. Επίσης θα μπορούσαν να γίνουν μικρά αρδευτικά που θα έδιναν λύση στο πρόβλημα της άρδευσης. Να επανέλθει το ΕΚΑΣ που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ και έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ακούστε ολόκληρη την συζήτηση, στο LamiaFM1.gr:

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 19 Μαΐου 2024 / 0 Comments