14 Ιουνίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Φθιώτιδα: Ξεκινάει σήμερα το παζάρι της Αμφίκλειας

Πρόσκληση – πρόκληση για επίσκεψη στην Αμφίκλεια με αφορμή το ετήσιο παζάρι της απευθύνει σε όλους η Δήμαρχος Αμφίκλειας= Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή:

Όλα έτοιμα για την ετήσια και παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη της Αμφίκλειας, που ξεκινάει αύριο Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Το γνωστό και πάντοτε επιτυχημένο παζάρι της αγαπημένης μας κωμόπολης θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον κεντρικό δρόμο της Αμφίκλειας, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει ζωντάνια, χαμόγελα και πολύ κόσμο.

Οι αγορές διαφόρων προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές, οι λαχταριστοί λουκουμάδες και οι ρουμελιώτικες γεύσεις αποτελούν σταθερό πόλο έλξης συνδημοτών, φίλων και επισκεπτών. Το γεγονός δε ότι ο καιρός παραμένει σύμμαχός μας, επιβεβαιώνει τις προβλέψεις μας για αυξημένη επισκεψιμότητα, αφού το παζάρι μας αποτελεί πάντοτε άριστη ευκαιρία για βόλτα. Εκμεταλλευτείτε τη.

Σας περιμένουμε όλους να ανταμώσουμε, να περπατήσουμε μαζί την υπαίθρια αγορά με τα ελκυστικά εμπορεύματα και να σας δείξουμε τί σημαίνει Δαδιώτικη φιλοξενία!
Δείτε φωτογραφίες από τις χθεσινές ετοιμασίες του χώρου, αλλά και από παζάρια άλλων εποχών:

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο