Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες στην Εύβοια για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου που συνετρίβη ανοιχτά της παραλίας του Αχλαδίου το πρωί της Πέμπτης.
Ωστόσο οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο καθώς τα σόναρ των σκαφών του Λιμενικού Σώματος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατέγραψαν συντρίμμια του ελικοπτέρου.
Έπειτα από την παραπάνω εξέλιξη έχουν αρχίσει μεγάλες έρευνες σε βάθος 50 με 70 μέτρων ώστε να βρεθούν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου και ο χειριστής του, σύμφωνα με την ίδια πηγή
Από αέρος στις έρευνες συνδράμει η Πολεμική Αεροπορία με Super Puma και το Πολεμικό Ναυτικό με ελικόπτερο S-70.
Εν τω μεταξύ, τις έρευνες των αρχών δυσχεραίνουν οι καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα, μεγάλο εμπόδιο αποτελούν και τα υλικά που έπεσαν στο νερό από τις πλημμύρες.

















