Κάθε χρόνο φτιάχνει την μεγαλύτερη λαγάνα της περιοχής που μπορεί να μοιράζεται και να καταναλώνεται φροντίζει όμως προηγουμένως να στέλνει το δικό της μήνυμα.
Η οικογένεια Αντωνίου στον Άγιο Σεραφείμ του Δήμου Καμένων Βούρλων έχει τη δική της ιστορία . Τρεις γενιές έχουν μεγαλώσει στον οικογενειακό φούρνο και το φετεινό μήνυμα σκόπευε πολύ ψηλά, στην κυβέρνηση.
ΌΧΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ, ΤΕΜΠΗ 57 έγραφε η 145 κιλά λαγάνα που φτιέχθηκε με κόπο και πολύ μεράκι όπως κάθε αρτοπαρασκεύασμα της οικογένειας Αντωνίου.
Η κα Αντωνίου που μίλησε στον ΛΑΜΙΑ FM-1 96.2 ανέφερε πως και η δική της οικογένεια επηρεάστηκε από την τραγωδία των Τεμπών με ένα μέλος της πολυτραυματία του φονικού δρομολογίου.
Κανείς δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος και όλοι ζητούμε ένα πράγμα: ΟΧΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ, Όχι ανευθυνότητα. Δεν μπορούσε φυσικά να ήταν άλλο και το μήνυμα της λαγάνας μας ενός εθίμου που κρατάμε σταθερά τα τελευταία 40 χρόνια, τόνισε η κα Αντωνίου

















