Αναβολή για την 18η Ιανουαρίου του 2025 ,πήρε η εκδίκαση υπόθεσης απάτης που είχε καταγραφεί το Φεβρουάριο του 2021, με θύμα μια επιχειρηματία από την Ζάκυνθο και κατηγορούμενους τρεις Ρομά από την Καμηλόβρυση της Λαμίας.
Οι τρείς κατηγορούμενοι φέρονται να εξαπάτησαν την επιχειρηματία αποσπώντας της συνολικά 11.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον συνήγορο του θύματος δικηγόρο της Λαμίας Παναγιώτη Φώσκολο που μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1 96.2, δυστυχώς οι απατεώνες βρίσκουν ακόμη θύματα παρά τα όσα καθημερινά λέγονται για μεγάλη προσοχή .
Από την παράθεση των στοιχείων καταδεικνύεται πόσο κατατοπισμένος ήταν ο φερόμενος ως δράστης που χρησιμοποίησε μέχρι και ονόματα άλλων επιχειρηματιών για την πείσει να τον εμπιστευτεί.
Παρουσιάστηκε ως ξενοδόχος της Ζακύνθου που ήθελε να κάνει απολύμανση στο χώρο του ενώ προσφέρθηκε να προπληρώσει το κόστος αρκεί να του δινόταν οι κωδικοί του λογαριασμού της εταιρείας.
Και εκεί ήταν το λάθος που δεν έπρεπε να κάνει η επιχειρηματίας αλλά δυστυχώς το έκανε.
Ο ένας εκ των κατηγορουμένων όπως δείχνουν τα στοιχεία έκανε τρεις μεταφορές χρημάτων προς τους τραπεζικούς λογαριασμούς των δυο άλλων Ρομά από την Καμηλόβρυση συνολικης αξίας 11.000 ευρώ .
Βέβαια όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους και συνελήφθησαν δήλωσαν άγνοια για το πώς βρέθηκαν τα χρήματα στην κατοχή τους ενώ υποστήριξαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

















