Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς για γιατρούς και ασθενοφόρα απο τους κατοίκους της Βόρειας Ευβοίας (ΗΧΗΤΙΚΑ)

Facebook

Οι ελλείψεις στο ΕΚΑΒ και η υποστελέχωση των Κέντρων Υγείας στη Βόρεια Εύβοια απασχόλησε ιδιαίτερα την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας .

Εκπρόσωποι των κατοίκων της περιοχής απαίτησαν απο τα μέλη του συμβουλίου όχι απλώς ένα ακόμη ψήφισμα αλλά ανάληψη πρωτοβουλιών και αμέσες παρεμβάσεις ,σε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα με αφορμή και τον νεο περιστατικό μόλις εχθές θανάτου ένος άνδρας λόγω έλλειψης ασθενοφόρου.

 

Μπάμπης Τσιβίκας,Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Μαντουδίου

Εκπρόσωπος Συλλόγου Πυροπληκτών Β.Εύβοιας

Σε πρακτικό επίπεδο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν έχει αρμοδιότητα ουσιαστικής παρέμβασης ούτε στην στελέχωση των Κέντρων Υγείας ούτε στο ΕΚΑΒ δήλωσε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός. Να κατεβούν στους δρόμους πρότεινε ουσιαστικά στου πολίτες ο Απόστολος Γκλέτσος για μόνο με αυτό τον τρόπο θα λύθει το θέμα.  Να υπάρξει η μέγιστη δυνατή πίεση για ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολλές φορές το Περιφερειακό Συμβούλιο πρότειναν οι υπόλοιποι επικεφαλής των παρατάξεων.

 

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick