Η δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή με την έλευση του νεου έτους ανακοίνωσε τισ αλλαγές που πραγματοποίησε στη θέση των αντιδημάρχων.
Η σχέση μου με τους συνεργάτες μου ήταν από την αρχή ξεκάθαρη. Θέσεις θα αλλάζουν οι συνεργάτες μου αλλά όλοι μαζί θα δουλεύουμε για τους δημότες μας, τόνισε μιλώντας στον ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 η κα Στιβακτή.Σκληρή δουλειά μας περιμένει όλους. Απέναντί μας έχουμε μόνο τις ανάγκες και τα προβλήματα του Δήμου μας και εκεί επικεντρωνόμαστε.
Η Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας αναφέρθηκε και στην πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος ΣταΙκούρας στην Αυτοδιοίκηση.
Μας έκανε ποδαρικό για το 2025 ο υπουργός μας με τον οποίο έχουμε πολύ καλή συνεργασία και προσβλέπουμε στην βοήθειά του, τόνισε η κα Στιβακτή που μίλησε και για τις ομορφιές του Δήμου για την προσφορά στην τουριστική εικόνα της περιοχής του Χιονοδρομικού του Παρνασσού, αλλά και για την δημοπράτηση του Φωτοβολταϊκού που θα συμβάλλει στην μείωση του ενεργειακού κόστους στον Δήμο.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση για τις αλλαγές στοπυς αντιδημάρχους:
Η χρονιά άλλαξε δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να δημιουργήσουμε, να διεκδικήσουμε, να θέσουμε νέους στόχους και να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις.
Μαζί με τον χρόνο αλλάζουν και οι ρόλοι των συνεργατών μου, με κάποιους να μένουν στη θέση τους συνεχίζοντας το δύσκολο έργο τους και άλλους να αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα, στα οποίο είναι βέβαιο ότι θα εργαστούν εξίσου αποτελεσματικά. Άλλωστε, στόχος όλων τους είναι η δοκιμή τους σε διάφορα αντικείμενα και η προσφορά στον τόπο τους από διαφορετικές κάθε φορά θέσεις, γεγονός που έχουν αποδείξει εμπράκτως.
Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας για το 2025 είναι οι εξής:
Ο κ. Χρήστος Βαΐτσος ως Αντιδήμαρχος για τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Τιθορέας.
Η κα Ευαγγελία Ζαχαράκη ως Αντιδήμαρχος για τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Ελάτειας.Ο κ. Θωμάς Κοντούνης, η κα Πετρούλα Τσιρνόβα και ο κ. Δημήτριος Γκενεράλης ανανεώνουν τη θητεία τους, ως έμμισθοι και άμισθος αντιδήμαρχος αντίστοιχα, διατηρώντας τα καθήκοντά τους.
Οι κ.κ. Αθανάσιος Βαφειάς, Παναγιώτης Ζυγούρος και Αχιλλέας Καψής παραμένουν για το 2025 Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στους υπάρχοντες τομείς δραστηριοτήτων τους, ενώ αναλαμβάνουν νέες αρμοδιότητες οι:
κα Γεωργία Μαρτίνου ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Συλλογικών Φορέων.
κ. Χρήστος Τσεκούρας ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Ύδρευσης – Άρδευσης – Αποχέτευσης, Βιολογικού Καθαρισμού & Οχημάτων – Μηχανημάτων του Δήμου.Το έργο μας, ως Δημοτική Αρχή, βρίσκεται σε εξέλιξη σε πολλά επίπεδα, με σειρά εργασιών να ολοκληρώνονται και άλλων να ξεκινούν άμεσα. Εύχομαι σε όλους τους συνεργάτες μου καλή δύναμη και καλή χρονιά με υγεία και δημιουργία.
Οφείλουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να προσπαθούμε καθημερινά, με σκληρή δουλειά, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και να δώσουμε στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας την εικόνα που πιστεύουμε ακράδαντα, ότι μπορεί και αξίζει να έχει!

















