Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Έφυγε στα 67 της η Μαριάννα του Ράδιο Μελωδία

Facebook

Θλίψη προκάλεσε στη Λαμία η είδηση του θανάτου της Μαριάννας Σαβαιδου Κόκκαλη,της ιδιοκτήτριας του ράδιο Μελωδία.

Η Μαριάννα γνωστή περισσότερο από την χαρακτηριστική φωνή της έκανε από τα πρώτα χρόνια της ελεύθερης ραδιοφωνίας έναν κύκλο στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Λαμίας πριν ανοίξει το δικό της ραδιόφωνο.Το ονόμασε ράδιο Μελωδία και για περισσότερα από 20 χρόνια υποστήριξε αυτό το εγχείρημα εστιάζοντας στο έντεχνο τραγούδι.

Νωρίτερα στις μουσικές αναζητήσεις της η Μαριάννα εντάχθηκε στην οικογένεια του Λαμία FM 1 96.2

Είχαν προηγηθεί άλλοι σταθμοί και ακολούθησαν και συνεργασίες με άλλους πριν υλοποιήσει την επιθυμία της για το δικό της ραδιόφωνο στα τέλη του 2003.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η υγεία της είχε επιβαρυνθεί,μέσα στις γιορτές νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και σήμερα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 4 Ιανουαρίου 2025, στις 13:00, στον Ιερό Ναό του Πολυδενδρίου Δομοκού τόπο καταγωγής του συζύγου της Σπύρου Κόκκαλη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει

Θερμά συλλυπητήρια στον Σπύρο και στα δύο παιδιά της

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick