Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Λαμία: 16χρονη μαθήτρια δέχτηκε επίθεση μέσα σε πλοίο – Τι ανέφερε ο Διευθυντής Εκπαίδευσης(συνέντευξη)

Facebook

Στη σύλληψη ενός 33χρονου, υπηκόου Γαλλίας, προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής (6/4), στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Ηγουμενίτσας, ο οποίος νωρίτερα είχε χαστουκίσει ανήλικη μέσα στο πλοίο που ερχόταν από την Ιταλία.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Κώστα Σπαλιώρα  η 16χρονη μαθήτρια μαζί με άλλους συμμαθητές της απο Γενικό Λύκειο της Λαμίας , επέστρεφαν από εκπαιδευτική εκδρομή που είχαν πάει.Όπως ισχυρίστηκε μετά την σύλληψή του ο 33χρονος Γάλλος, εκνευρίστηκε από την φασαρία που έκαναν οι μαθητές στους διαδρόμους με τις καμπίνες.Φαίνεται ότι αρχικά διαμαρτυρήθηκε η γυναίκα του και στην συνέχεια ο ίδιος χαστουκίζοντας την ανήλικη μαθήτρια. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ για προληπτικούς λόγους ενώ προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας!

Μιλώντας στο ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ανέφερε ότι οι εκπαιδευτικοί που συνοδεύουν τα παιδιά πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση και να επιβάλλουν αυστηρά την τάξη.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick