Σοκ μεταξύ όσων διασκέδαζαν το βράδυ του Σαββάτου σε κέντρο στον Γοργοπόταμο η ξαφνική αδιαθεσία 74χρονουυ την ώρα που χόρευε.
Δυστυχώς η αδιαθεσία εξελίχθηκε ταχύτατα σε χάσιμο των αισθήσεων για τον άτυχο άνδρα.
Η αντίδραση όσων ήταν παρόντες ήταν άμεση με γιατρούς που βρίσκονταν και συμμετείχαν στο γλέντι να σπεύσουν σε παροχή πρώτων βοηθειών μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.
Μάλιστα στο διάστημα αυτό έγινε και χρήση του απινιδωτη που έχει προνοήσει ο Σύλλογος Νέων Γοργοποτάμου να υπάρχει στον Γοργοπόταμο.
Δυστυχώς οι προσπάθειες δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα και οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας όπου μεταφέρθηκε ο 74χρονος περιορίστηκαν στην διαπίστωση του θανάτου του.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προκύψουν μετά την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής που θα διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική υπηρεσία Στερεάς.

















