Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Λαμία: Στη φυλακή ο 64χρόνος που συνελήφθη…στα σκαλιά των δικαστηρίων

Facebook

Στα δικαστήρια της Λαμίας βρέθηκε και πάλι σήμερα ο 64χρόνος Ρομά που είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Τετάρτης όταν ολοκλήρωσε την κατάθεση του για υπόθεση του γιου του 23 ετών που συνελήφθη για 6η φορά χωρίς δίπλωμα.

Ο 64χρόνος θα οδηγηθεί στη φυλακή διότι το αίτημα που υπέβαλλε για δοσοποίηση του ποσού που οφείλει δεν έγινε αποδεκτό.

Αμέσως μετά το πέρας εκείνης της δίκης, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 64χρονου την ώρα που κατέβαινε τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου προκαλώντας την έκπληξη και την απορία των παρευρισκομένων για το τι ακριβώς είχε συμβεί.

Αιτία ήταν η καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας που αφορούσε παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και του είχε επιβληθεί ποινή 6 μήνες ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, ενώ είχε υποβάλλει έφεση δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την υποστήριξη.

Ο νεαρός γιος του που οδηγούσε για 6η φορά χωρίς δίπλωμα δεν πήγε στη φυλακή γιατί η έφεση η αναστέλλουσα δύναμη.

 

 

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick