Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Μαΐου 2025, επίσκεψη του Διοικητή της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. Νικολάου Παπακωνσταντίνου, μαζί με τη νέα Λιμενάρχη Στυλίδα, Πλωτάρχη Λ.Σ.(Τ) Φλώρου Χρυσούλα, στο Δημαρχείο Στυλίδας όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Αποστόλου.
Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λιμενική δραστηριότητα στην περιοχή, στην ασφάλεια στη θάλασσα, στην εποπτεία της ακτογραμμής, καθώς και στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Λιμεναρχείου.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας, κος Ιωάννης Αποστόλου, τόνισε τη σημασία της ιδιαίτερα καλής και σταθερής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Λιμενικών Αρχών, προς τον όφελος των πολιτών και της τοπικής ανάπτυξης.
Σας ευχαριστούμε για τη συμβολή σας στον τόπο μας!

















