Τις μεσημβρινές ώρες χθες, μία 61χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Αλυκών Ποταμού Κέρκυρας.
Στην 61χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ και στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη μέθοδο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.
Τις πρωινές ώρες χθες, ένας 44χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Σερβίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από την παραλία ¨Ν. ΠΟΡΟΙ¨ Πιερίας.
Στον 44χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

















