Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για κλοπή σε κατάστημα στη Λιβαδειά – Τέσσερις γονείς κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας

Facebook

Δύο από τους ανήλικους φέρονται να άρπαξαν χρήματα από μηχάνημα ανταλλακτηρίου, ενώ οι υπόλοιποι τρεις είχαν τον ρόλο του «τσιλιαδόρου»

Στη σύλληψη πέντε ανήλικων ημεδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λιβαδειάς, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για υπόθεση κλοπής από κατάστημα με ηλεκτρονικά παιχνίδια σε περιοχή της Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι ανήλικοι φέρονται να ενήργησαν από κοινού, εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απασχόληση υπαλλήλου του καταστήματος. Όπως προέκυψε, δύο από αυτούς αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από μηχάνημα ανταλλακτηρίου χαρτονομισμάτων σε κέρματα, ενώ οι άλλοι τρεις παρέμεναν στον χώρο επιτηρώντας τις κινήσεις, λειτουργώντας ως «τσιλιαδόροι».

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε επίσης ότι ένας από τους ανήλικους στερούνταν δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί επιπλέον για παράβαση της νομοθεσίας περί αποδεικτικής ισχύος αστυνομικών ταυτοτήτων.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών, γονέων των ανηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, μαζί με τη σχηματισθείσα δικογραφία, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βοιωτίας (Έδρα Λιβαδειάς).

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick