Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Στάικος: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό μας πλεονέκτημα, η εμφάνιση μας δίνει ελπίδα»

Facebook

Η Λαμία έχασε για όγδοη διαδοχική αγωνιστική, καθώς έχασε από τον Αστέρα AKTOR στην Τρίπολη με 1-0. Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του κλαμπ της Φθιωτίδας, Θανάσης Στάικος, μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, όμως ανέφερε πως αυτή η εμφάνιση δίνει ελπίδα για τη συνέχεια.

«Δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό μας πλεονέκτημα τόσο λόγω της βροχής, όσο και του προβλήματος με τα φώτα. Ήμασταν η ομάδα που πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Ο Αστέρας είναι ποιοτική ομάδα. Δεν μπορούμε να λέμε τα ίδια συνέχεια.

Η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε μας δίνει ελπίδα για το μέλλον, ώστε να μπορέσουμε να πλησιάσουμε στη μάχη της παραμονής. Πρέπει να δούμε κάποιες φάσεις, όπως η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βιτλή. Δεν θέλω να πω κάτι για τη διαιτησία, προς Θεού…», είπε ο Έλληνας κόουτς.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick